İZMİR / BAYRAKLI - Sabiha Ahmet Tabak Ortaokulu

Mrt

Etkinlik fotoğraflrına buradan ulaşabilirsiniz.

Mrt

Sportif başarılarımız ile ilgili fotoğraflara buradan ulaşabilirsiniz.

Mrt

Pi Günü, ünlü matematik sabiti π sayısının anısına özel kabul edilmiştir ve her yıl 14 Mart tarihininde kutlanmaktadır.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve M.Akif Ersoy´u Anma Günü etkinliklerinin görsellerine buradan ulaşabilirsiniz.

Mrt

Ecrin Gelmiş fırlatma topunda il birincisi oldu öğrencimizi ve beden eğitimi öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Mrt

Sabiha Ahmet Tabak Ortaokulu 7. Ve 8. Sınıf öğrencileri ile Cihat Kora Anadolu Lisesi ve 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesini geçen sene mezun ettiğimiz öğrencilerimizin ev sahipliğinde gördük, öğrencilerimizle hasret giderip, LGS hazırlanma süreçleri hakkında akran sohbetleri gerçekleştirdik.

Mrt

Okulumuzda Beslenme Dostu Okul Projesi kapsamında ilçe sağlık merkezi tarafından 5. Sınıf öğrencilerine sağlıklı beslenme semineri verildi.

Mrt

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet Tahir BÜDÜN  yeni binasında hizmet veren okulumuzu ziyaret ederek öğretmenlerimizle görüş alışverişinde bulundu.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Şubat Ayı etkinlikleri, sınıflarımızda uygulanarak öğrencilerin hazırladıkları  resimler ve drama performanslarından oluşan ürünler sergilenmiştir katkılarından dolayı Türkçe öğretmenlerimiz ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Öğrencimiz Ozan Efe EREFE Akıl ve Zeka Oyunları turnuvasında ilçe 2.si oldu.

Mrt

Yeşilay Haftası etkinlikleri kapsamında farkındalık yarartmak amacıyla yapılan etkinliğimiz için öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında farkındalık yarartmak amacıyla yapılan etkinliğimiz için Matematik öğretmeni Selda KARAKUŞ ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

TEKNOFEST 2024 kapsamında yapılabilecek çalışmaların afişine buradan ulaşabilirsiniz.

Ock

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden 1.Dönem Yarıyıl Tatil Hediyesi