İZMİR / BAYRAKLI - Sabiha Ahmet Tabak Ortaokulu

Sabiha Ahmet Tabak Ortaokulu

Refik Şevket ince mahallesi. 1925sok. NO15 Posta Kodu35020 Bayraklı/İzmir
Vizyon
Sabiha Ahmet Tabak İlköğretim Okulu olarak hedefimiz ; yetiştireceğimiz öğrencilerimizin Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı , Demokratik , Laik ve Cumhuriyete sahip çıkmayı öğreten ,Ülkesine hizmeti borç bilen , Milli ve Manevi değerlerini önemseyen , Bilimsel düşünceye açık , sevgi ve saygı dolu çağdaş bireyler olarak , çocuklarımızı yetiştirebilmektir
Misyon
BİZ; Atatürk ilkeleri ışığında; Sevgi ve saygıya, Sorumluluk bilincinin gelişmesine, Doğru, adil ve demokratik davranmaya ,Araştırma ve Analitik düşüncenin geliştirilmesine,Eleştiriye açıklığa, Pozitif düşünceye,Her tür şiddete karşı barışçıl,gerçekçi, girişimci, yaratıcı, bilimsel düşünen, irdeleyen ve sorgulayan, çağdaş bir dünya insanı yetiştirmeye, Sanat ve sporun ruhsal ve bedensel gelişime katkısına ve SABİHA AHMET TABAK İLKÖĞRETİM OKULU olmanın haklı gururunu yaşamaya ÖNEM VERİYORUZ.
Öğretim Şekli :Tam Gün
09.00-15.40